top of page

WAAROM UITLIJNEN?

comfort.png
COMFORT

Verkeerd uitgelijnde voertuigen kunnen comfort problemen veroorzaken en zelfs leiden tot blessures.  Los het op voordat er verzuim optreed.

fijnstof.png
FIJNSTOF 

Foutieve uitlijning veroorzaakt veel onnodig fijnstof afkomstig van de banden.

slijtageopdelen.png
SLIJTAGE OP DELEN

Een optimaal uitgelijnd voertuig bespaart u onderhoudskosten. Omdat onderdelen minder zwaar belast worden is er minder slijtage.

kosten en baten.png
KOSTEN EN BATEN

Uitlijnen levert een waardevolle bijdrage aan het rendement van uw onderneming. De kosten van onze optimalisering zijn met een paar maanden terug verdiend.

veroudering.png
VEROUDEREN

Banden onder een optimaal uitgelijnde oplegger gaan extreem lang mee. Hierdoor treed na lange tijd veroudering in de vorm van uitdroging op. Het is belangrijk om dit goed te  monitoren.

veiligheid en systemen.png
VEILIGHEID SYSTEMEN

Na een optimale uitlijning is het belangrijk om de aanwezige veiligheidssystemen opnieuw te kalibreren. Dit is noodzakelijk voor een juiste werking van deze systemen. 

inzetverschil.png
INZETVERSCHIL

Inzetverschil zorgt er voor dat ieder voertuig anders  moeten worden afgesteld, Uw voertuig tijdens uitlijning laden met een gemiddeld gewicht is daarom een vereiste voor een optimaal resultaat.

Aansprakelijkheid.png
AANSPRAKELIJKHEID

Een foutieve uitlijning kan er voor zorgen dat elektronische veiligheidssystemen op verkeerde momenten gaan ingrijpen. Dit kan  ongevallen veroorzaken. Wie is dan aansprakelijk?

bottom of page